Су-Від: Чому це так корисно

Sous-vide перекладається з французької як "у вакуумі".

Технологія була вперше описана ще в XVIII столітті і була повторно відкрита американськими і французькими інженерами в 1960-х роках. Спочатку метод використовувався для запобігання псування продуктів в промисловості.

Перше використання в ресторані відноситься до 1974. Француз Жорж Пралена використовував готування у вакуумі для фуа-гра, яке при цьому зберігало текстуру і не втрачало жир.

Готування під вакуумом швидко стало популярним в першорозрядних ресторанах. На початку XXI століття, після появи побутових пристроїв метод отримав широке застосування.

Вся користь методу приготування су-від полягає в технології приготування: продукти запечатують у вакуумний пакет, потім вони варяться при постійній температуру 70 градусів. Це дозволяє досягти таких переваг:
1
Більш делікатне приготування зберігає структуру продукту
2
Нічого не пересихає та не підгорає
3
Зберігається вся соковитість продуктів, смак і аромат
health and food
М'ясо виходить неймовірно ніжним, а овочі залишаються хрусткими
Саме таким чином ми готуємо наші корисні продукти. Звичайно, ви можете
спробувати самостійно помучатися з пакетиками і вивчити процес вакуумаціі в
домашніх умовах, але ми вже все зробили за вас. Спробуйте правильне харчування без зусиль Health and Food - замовте дзвінок нашого дієтолога.
health and food
Як виглядає наша їжа
Курка су-від з булгуром
Мангове пюре з насінням чіа
Салат з печеним буряком та сиром фета
Салат з томатами, кукурудзою та гірчичною заправкою
Сирна запіканка з ягодним соусом
Сирники
Філе дорадо з томатами, кабачками гриль, спаржею та медово гірчичною заправкою
Яйця пашот з ростбіфом
Давайте дружити

Made on
Tilda